Faq

Als u een vraag heeft die hieronder niet beantwoord wordt, maak dan een ticket aan op de contactpagina. Schroom niet om ook een ticket aan te maken voor opmerkingen of suggesties. Voor vragen over specifieke platformen of producten, zie de veelgestelde vragen per categorie onderaan deze pagina.

 Waarom zou ik voor deze website kiezen?
Wij bieden onze producten aan tegen de laagste prijs. Dit is echter niet het enige, wij verlenen ook goede en snelle support. Vele artiesten, bedrijven, bloggers, journalisten en websites zijn u al voorgegaan in het gebruiken van onze diensten. Wij hebben veel ervaring, tot op heden hebben wij miljoenen Youtube views, Instagram volgers, Facebook likes, Twitter volgers en Soundcloud plays geleverd voor klanten uit heel Europa.
 Hoe kan het dat jullie prijzen zo laag zijn?
Social media promotie is wat we doen en waar we goed in zijn. Wij hebben onze methodes de afgelopen zes jaar verbeterd om de kosten zo laag mogelijk te houden. Onze productie kosten worden relatief steeds lager dankzij onze groeiende klantenkring. Wij kunnen niet teveel in detail treden over onze methodes, vanwege concurrentie.
 Wat is de kwaliteit van de producten die jullie aanbieden?
De producten die we aanbieden zijn afkomstig van veelal echte accounts. Voor de meeste producten gebruiken we internationale accounts, waaraan geen restricties opgelegd kunnen worden. We breiden ons assortiment steeds uit met meer gevarieerde producten, zoals views, likes en volgers uit uw eigen land. Als u een product graag zou willen zien in ons aanbod, staan wij natuurlijk open voor suggesties van klanten. Laat dit ons dan even weten door een ticket aan te maken.
 Hoe zit het met de privacy van mijn gegevens?
Om onze producten toe te voegen, hebben we van de pagina, waarvoor u promotie wilt bestellen, enkel de URL (link) nodig. Wij zullen nooit vragen om uw wachtwoord of toegang tot uw account. We zullen nooit klantgegevens delen met derden en we houden ons aan de Europese privacy wetten. Al onze medewerkers tekenen bovendien een geheimhoudingsverklaring.
 Op welke manier kan ik betalen?
Om de veiligheid van u als klant en onszelf te waarborgen, accepteren wij momenteel de volgende betaalmethodes:
 PayPal
 iDeal
 Bancontact / MisterCash
 Sofort Direct eBanking


Om onze klanten tegemoet te komen en producten bestellen makkelijker te maken, proberen wij zoveel mogelijk betaalmethodes te hanteren. Als u een betaalmethode mist in het bovenstaande rijtje waarvan u graag gebruik wilt maken, laat dit ons dan even weten door een ticket aan te maken.
 Hoe werkt het bestelproces?
Als u een product bij ons heeft besteld en de betaling heeft afgerond, ontvangt u een bevestigingsmail op het e-mailadres dat u heeft ingevuld tijdens het plaatsen van de bestelling. In deze e-mail staat een link waarop u de voortgang van de bestelling kunt volgen en de factuur. Het product wordt vervolgens razendsnel toegevoegd aan uw pagina. Als u geen e-mail heeft ontvangen, worden de bestelde producten alsnog geleverd als u betaald heeft, binnen de levertijden die we vermelden op de website. Als u twijfelt of uw betaling goed is afgerond, kunt u altijd een ticket aanmaken.
 Wat is de levertijd van jullie producten?
Onze levertijd varieert per product dat we verkopen, maar normaliter ontvangt u het product binnen enkele dagen en hanteren wij een maximale levertijd van tien werkdagen. Als u bij ons bestelt, start de promotie direct of binnen enkele dagen na aankoop, terwijl de gehele bestelling binnen de maximale levertijd geleverd wordt. In de regel geldt dat kleine pakketten sneller geleverd worden dan grotere pakketten. Voor de exacte levertijden, zie onze productpagina's. Mocht u denken dat het te lang duurt voordat de promotie start of afgerond is, wacht dan de maximale levertijd af en maak een ticket aan. U kunt de voortgang van uw bestelling volgen op de track pagina waarvan de link in de bevestigingsmail vermeld staat.
 Wat gebeurt er als het bestelde product in de toekomst afneemt?
Meestal leveren wij van een product tot 10% meer dan het bestelde aantal. Dit heeft als doel om eventuele afname te anticiperen. Het kan voorkomen dat het aantal likes, views en volgers dat u heeft besteld afneemt in de toekomst. Wij verzoeken u contact met ons op te nemen door een ticket aan te maken indien dit het geval is. Wij zullen uw product bijvullen als dit is gezakt tot 30 dagen na aankoop.
 Zijn er verder nog tips over promotie van mijn social media account of over hoe jullie producten te gebruiken?
Als u een campagne start om uw social media account of kanaal te versterken of een breder publiek te bereiken, raden wij aan de volgende tips op basis van onze ervaring en expertise ter harte te nemen. Als u zich aan deze tips houdt, verhoogt u de kans op een snellere en organische groei. Deze tips gelden in principe ongeacht welk social media platform u hanteert.


 Betrek uw publiek actief bij uw account of kanaal en zorg voor interactie.
 Lever content op een reguliere basis, zoals bijvoorbeeld een foto of video per dag.
 Als u producten bij ons bestelt, zorg dan voor een natuurlijke verhouding, zoals bijvoorbeeld voor een Youtube kanaal 100 subscribers en 5.000 views en 250 likes voor een nieuwe video.
 Bestel producten zoals views, plays en likes bij ons direct na het uploaden van nieuwe content, zodat het lijkt alsof uw materiaal direct wordt opgenomen; daarnaast kunt u op reguliere basis uitbreiden, zoals bijvoorbeeld een pakket per foto of video per dag.
 Bestel producten zoals volgers en subscribers bij ons op een reguliere basis, zoals bijvoorbeeld een pakket per account of kanaal per week.
 Overweeg naast uw huidige social media aanwezigheid uit te breiden naar andere platformen om een nog beter publiek te bereiken. Voor de grootste social media websites bieden wij producten aan, dus u kunt ook elders uw promotie starten bij ons.

Twitter

 Waar betaal ik precies voor?
Wij creëren bereik voor uw Twitter profielpagina, en blijven deze promoten totdat het gewenste aantal volgers is behaald. Oftewel u betaalt niet voor een aantal volgers, maar voor het opzetten van een promotioneel netwerk. Door dit netwerk worden er meer volgers gegenereerd en wordt het publiek bereikt. Daarom is het bestellen van een groter pakket aan volgers goedkoper dan kleinere pakketten.

Omdat u betaalt voor bereik, kunnen wij niet beloven dat alle volgers geleverd worden. De reden hiervoor is dat wij mensen niet kunnen dwingen om uw profiel te volgen. Als wij niet de volledige bestelling kunnen leveren, storten wij uiteraard het niet geleverde deel van een pakket aan aankoopbedrag terug.
 Wat voor Twitter volgers leveren jullie?
Die volgers die wij leveren zijn echte mensen, die uit eigen wil uw pagina volgen. Wij staan namelijk in contact met meerdere promotieplatformen, promotors en social media experts waar wij tegen de best mogelijke prijs Twitter bereik, met als gevolg volgers, kunnen inkopen.

Helaas kunnen wij geen interactie of klanten garanderen als gevolg van deze volgers. Echter zijn we continu aan het innoveren en op zoek naar methodes die interactie verhogen.
 Waar komen mijn Twitter volgers vandaan?
De Twitter volgers die wij leveren zijn echte mensen van internationale afkomst. Omdat wij niet in direct contact staan met Twitter of haar gebruikers, kunnen wij geen eisen stellen aan de accounts die uw profiel mogelijk gaan volgen.
 Voor wie zijn Twitter volgers geschikt?
Twitter volgers zijn bedoeld voor gebruikers van Twitter die snel meer bereik en volgers willen vergaren. Daarnaast zijn de volgers handig voor iedereen die een publiek wilt bereiken door middel van frequente korte berichten op het meeste publieke social media platform ter wereld. Bij Twitter betekent een hoog aantal volgers een groter en breder publiek dat uw tweets leest en vervolgens mogelijk gaat delen of retweeten. Dit zou ertoe kunnen leiden dat mensen eerder uw profiel volgen doordat het profiel al een behoorlijk aantal volgers heeft.

Hieronder staat een aantal voorbeelden van profielen waarbij deze promotie zeker zal werken:
 Pagina's van bands of muzikanten
 Schrijvers, politici of publieke figuren
 Nieuwswebsites
 Pagina's met waardevol advies
 Humoristische pagina's
 Voor wie zijn Twitter volgers niet geschikt?
Het is niet mogelijk om een exacte doelgroep vast te stellen voor uw dienst of product. Als u tweet in een bepaalde taal, bekendheid geniet of bekender wilt worden in een bepaald gebied, dan zijn internationale Twitter volgers niet voor u weggelegd, omdat zij niet direct voor conversie zorgen. Bijvoorbeeld, als u een in Den Haag gevestigde politicus bent en met uw tweets het Nederlandse volk wilt bereiken, heeft u weinig aan internationale volgers. In het geval van Twitter hebben volgers echter wel een blijvende waarde, aangezien elke tweet die u plaatst gezien wordt door een groter publiek.
 Waarom koopt men Twitter volgers?
Het bestellen van Twitter volgers voor een profiel heeft meerdere voordelen. Uw profiel is bereikbaarder met een hoger aantal volgers. Dit kan tot gevolg hebben dat mensen uw profiel eerder bezoeken en eerder geneigd zijn uw pagina te volgen. Daarbij komt dat uw profiel makkelijker te vinden is in de resultaten van een zoekmachine of de zoekfunctie van Twitter zelf.
 Hoe vind ik de URL van mijn Twitter profiel?
Als u uw browser stuurt naar de pagina waarvoor u promotie wenst te bestellen, kunt u de link rechtstreeks kopiëren en plakken in het veld waarin u de URL dient te leveren. De URL naar uw Twitter profielpagina zou er zo uit moeten zien: https://twitter.com/username.
 Aan welke eisen moet mijn Twitter profiel voldoen om volgers te kunnen ontvangen?
Om Twitter volgers op uw profiel te kunnen ontvangen dient uw profiel openbaar (public) te zijn en uw tweets niet beschermd.

Omdat wij een resultaat garanderen tegen een vastgesteld bedrag, staan we niet alle pagina's toe, het gaat hier om:
 Lege profielen zonder tweets
 Pagina's met als doel mensen te kwetsen of schokken
 18+ pagina's (voornamelijk erotiek en gokken)
 Pagina's met afgeschermde inhoud (alleen toegankelijk vanaf een specifieke locatie, vanaf een bepaalde leeftijd of na handmatige toestemming van de eigenaar)


Kort gezegd komt het erop neer dat volgers kopen bij ons enkel als doel heeft uw bereik te vergroten, en niet om betrouwbaarder of legitiemer over te komen.

Als blijkt na aankoop dat uw pagina niet aan onze toelatingseisen voldoet, dan krijgt u uiteraard het aankoopbedrag teruggestort.
 Hoe kan het dat jullie tegen een vast bedrag volgers leveren?
Wij onderhouden veel contact met de beste promotieplatformen en social media experts, waardoor het promoten van een Twitter profiel relatief goedkoop is. Bij ons betaalt u dus voor bereik en wij zullen het bestelde aantal volgers blijven leveren totdat het gewenste bereik gehaald is. Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden:
 U mag niet halverwege de promotie al uw volgers verwijderen, zodra iemand uw pagina volgt beschouwen wij een volger als geleverd.
 U dient te voldoen aan onze pagina eisen (zie: Aan welke eisen moet mijn Twitter profiel voldoen om volgers te kunnen ontvangen?), hierdoor houden wij onze prijzen laag en onze levering efficiënt.
 Hoe lang duurt het voordat ik de volgers ontvang?
De levertijd van volgers verschilt per pagina en doelgroep. Het promoten van een profiel met internationale oriëntatie verloopt sneller, dan een Nederlands profiel dat zich focust op een specifieke markt.

Per product geven wij aan wat de minimale en maximale levertijd is. In 90% van de gevallen ligt de levertijd binnen de aangegeven periode. Mocht u denken dat het te lang duurt voordat de promotie start of afgerond is, wacht dan de maximale levertijd af en maak een ticket aan. U kunt de voortgang van uw bestelling volgen op de track pagina waarvan de link in de bevestigingsmail vermeld staat.
 Hebben jullie mijn Twitter wachtwoord nodig?
Wij zullen nooit vragen om uw Twitter wachtwoord of beheerders toegang tot uw profiel. Het enige wat wij nodig hebben is de URL van uw profiel of uw gebruikersnaam om de promotie te starten.
 Kan ik meerdere promoties tegelijkertijd draaien voor hetzelfde profiel?
Nee, dit raden wij af. Wij beschouwen onze dienst als geleverd zodra het gegarandeerde aantal volgers bereikt is. Onze promotie werkt namelijk als volgt:
 Uw pagina heeft bijvoorbeeld 10 volgers.
 U koopt bij ons promotie met een gegarandeerd resultaat van 100 volgers.
 Wij promoten totdat uw pagina 110 volgers heeft.


Wij hebben geen inzicht in de herkomst van uw volgers, omdat wij geen toegang hebben tot uw Twitter profielpagina. Als u tegelijkertijd veel volgers uit andere bronnen ontvangt, weten wij niet hoeveel volgers afkomstig zijn van onze promotie, en hoeveel volgers afkomstig zijn van promotie via andere platformen.
 Kunnen jullie ook volgers verwijderen?
Wij kunnen geen volgers verwijderen. De reden hiervoor is dat wij niet in contact kunnen komen met de mensen die uw pagina volgen. Tevens beheren wij niet de promotieplatformen, hierdoor weten wij niet wie uw profiel volgt.
 Hoe werkt jullie geld terug garantie?
U heeft recht op een terugstorting van het volledige aankoopbedrag wanneer:
 Wij het aantal beloofde volgers in zijn geheel niet kunnen leveren
 Wij uw pagina afkeuren en dus niet de volgers kunnen leveren


U heeft recht op een gedeeltelijke terugstorting van het aankoopbedrag wanneer:
 Wij wel een deel van de volgers hebben geleverd, maar het leveren van de resterende volgers langer duurt dan de maximale levertijd


U heeft geen recht op een (gedeeltelijke) terugstorting:
 Wanneer de volgers reeds geleverd zijn
 U gedurende de promotie volgers verwijdert
 U gedurende de promotie de naam van uw profiel bewerkt of op een andere wijze uw profiel afschermt


Het kan voorkomen dat het aantal volgers in de toekomst afneemt, wij kunnen namelijk niet garanderen dat mensen de pagina voor de rest van hun leven zullen volgen. Wij zullen de eerste 30 dagen na aankoop een eventuele afname in volgers gratis aanvullen.

Vergroot uw bereik

U koopt bij ons bereik voor uw vertegenwoordiging op social media platformen. Dit bereik zorgt ervoor dat meer mensen uw content zien en kan leiden tot nog meer groei van uw pagina en betere resultaten in zoekmachines.

Gegarandeerd resultaat

U ontvangt gegarandeerd het aantal likes, volgers of views dat u koopt. Als we dit niet binnen de levertijd kunnen leveren, krijgt u het aankoopbedrag terug.

Echte mensen

De producten die wij verkopen zijn afkomstig van echte mensen. In tegenstelling tot de producten van sommige concurrenten, vergroot u bij ons uw bereik via echte likes, volgers of views.

Razendsnelle levering

De promotie start meestal al binnen een dag en wordt snel, incrementeel toegevoegd. Voor productspecifieke levertijden, zie de productpagina.

Lage prijzen

Omdat wij al jarenlang onze technieken hebben verbeterd, garanderen wij lage prijzen voor producten. De prijzen zijn zo laag door efficiënte methoden.

Uw privacy voorop

Wij hebben uw wachtwoord niet nodig, slechts de URL van uw pagina. Daarnaast respecteren wij de Europese privacy wetgeving en delen wij nooit uw gegevens met derden.

Veilig betalen

Uw veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hanteren we enkel veilige, wijd geaccepteerde betaalmethodes.
Disclaimer:
Twitterfollowerskopen.com en Deranova B.V. Zijn op geen enkele wijze verbonden aan Twitter, Facebook, YouTube, Instagram, Soundcloud, Pinterest en andere derde partijen weergegeven op deze website.